Avicenna International Hospital Video Cover

Spitali Aviccena

Ofrimi i trajtimeve kualitative shëndetësore, me teknologji të kohës bashkëkohore, mjekë specialistë të fushës dhe cmime të volıtshme

Repartet mjekësore

Sëmundjet interne, Qendra për Fizioterapi dhe Rehabilitacion, Onkologjia bashk me qendrën e imazheve mjekësore dhe shërbimet themelore shëndetësore ofrojmë trajtime sipas standardeve botërore

Pse Avicenna?

Tuncay Eren

Our Hospitals

0 Spitale
0+ Mesatarja e pacientëve në vit
0+ Operacione në vit
0 Mjek

Udhëzim rrugor

  • Adresë

    Atashehir
    Stamboll
    Turqi
  • Spitali Ndërkombëtar Avicenna

🇹🇷 المستشفى الأكثر ترجيحاً في تركيا لمتحدثي اللغة العربية في عام ٢٠٢٣