Avicenna Ortopedi dhe Trautomatologji

 • Shërbimet cilësore shëndetësore
 • Mundësitë teknologjike nevojë e kohës
 • Mjekë specialist të fushës
 • Cmime të volitshme të garantuara
Ağrılı Kalça ve Diz Protezleri

Dhimbja e regjionit coxofemoral dhe proteza e gjurit

Proteza e ijeve dhe e gjurit – Kirurgjia Artroplastike

 • Proteza e kukave
 • Proteza e gjurit
 • Kirurgjia artroplastike
 • Protezat e Infektuara
El Cerrahisi ve Mikrocerrahi

Kirurgjia e duarve dhe Mikrokirurgjia

Kirurgjia e duarve dhe Mikro Kirurgjia

 • Lëndimet e dorës, këmbës dhe të krahut
 • Këputja e gishtave të dorës
 • Mungesa e gishtave
 • Parqitja e Tumoreve në Duar
Ön Çapraz Bağ Ameliyatları

Transfere te këmbës së paralizuar dhe tetivave të dorës

Lëndimet dhe këputjet e ligamenteve dhe meniskuseve

 • Operacionet e ligamenteve të kryqëzuara të përparme
 • Lëndimet e meniskusit dhe Trajtimet
 • Riparimet e meniskusit
 • Lëndimet e shumëfishta të ligamentit të gjurit dhe trajtimi i tyre
Felçli Bacak ve Elde Tendon Transferi

Transfere te këmbës së paralizuar dhe tetivave të dorës

Transferet e tetivave

 • Trajtimi i kembeve te Paralizuara
 • Trajtimet e këmbës së vjerur ose të lëshuar
 • Trajtimet e humbjes së lëvizjes së dorës për shkaka të prerjes së nervave
 • Trajtimet e paralizave
Avicenna International Hospital Video Cover

Pse

Poliklinika Ortopodeike dhe Traumatologjike e Spitalit Avicenna

 • Ekspertë të fushës dhe mjekë dhe ekipe shëndetësore me përvojë
 • Salla të operacioneve sipas standardeve ndërkombëtare
 • Dhoma të veqaanta me konfor hotelier për pacientë të shtrirë në spital
 • Aparatura teknologjike sipas kërkesës së mjekësisë moderne
 • Përkujdesje e pandrprerë në periudhën pasoperative
 • Shërbimet mjekësore sipas kualitetit Avicenna
Avicenna Hastanesi - Yılın Sağlık Markası Ödülü

Ortopedi dhe Traumatologji

Kas ve iskelet sistemine bağlı olarak ortaya çıkan tüm hastalıklar ve komplikasyonlar, modern tıbbın son örneği cihazlarla ve uzman cerrahlarla tedavi edilir. Kazalara ve yaralanmalara bağlı olarak ortaya çıkan travmalara, en uygun cerrahi tekniklerle müdahale edilir. Bütün eklem, kas, kemik, sinir, damar ve omurilik problemleri, ortopedi bölümünün ilgi alanına girmektedir. Ortopedi ve Travmatoloji bölümü, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümü ile organize tedavi hizmeti sunmaktadır.

🇹🇷 المستشفى الأكثر ترجيحاً في تركيا لمتحدثي اللغة العربية في عام ٢٠٢٣