Profesor Doktor Cemal Göktaş

Urologji
Prof. Dr. Cemal Goktas

Profesor Doktor Cemal Göktaş u diplomua në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Atatürk në vitin 1998. Ai ka punuar si specialist i urologjisë në Spitalin e Studimeve dhe Hulumtimeve në Spitalin Kartal në vitin 2012. Po kështu, Göktaş, i cili punoi si Profesor i Asociuar në Spitalin e Studimeve dhe Hulumtimeve Kartal, morri titullin Profesor në Fakultetin e Shkencave të Mjekësisë të Universitetit Bilecik. Duke vazhduar studimet në Spitalin e Studimit dhe Hulumtimit Kartal deri në vitin 2017, Prof. Dr. Cemal Göktaş punoi në një spital privat deri në vitin 2020. Në vitin 2020 iu bashkua familjes Avicenna. Profesor Doktor Cemal Göktaş trajton pacientët e tij në fushën e urologjisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

🇹🇷 المستشفى الأكثر ترجيحاً في تركيا لمتحدثي اللغة العربية في عام ٢٠٢٣