Operator Doktor Yasin Yılmaz

Spitali
Op. Dr. Yasin Yilmaz

Yasin Yılmaz lindi në vitin 1975 në Rize. Në vitin 1994 u regjistrua në Fakultetin e Mjekësisë Hacettepe . Pas diplomimit,në vitin 2001i filloi të punojë në Spitalin e Studimit dhe Hulumtimit të Syve Beyoğlu . Në vitin 2002, u transferua në Spitalin e Studimit dhe Hulumtimit në Kartal të Stanbollit. Në vitin 2006, u transferua në Spitalin Ataşehir Avicenna ku dhe ende punon. Doktor Yasin Yılmaz, me një përvojë 19 vjeqare, ka më shumë se 20 mijë intervenime kirurgjike.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

🇹🇷 المستشفى الأكثر ترجيحاً في تركيا لمتحدثي اللغة العربية في عام ٢٠٢٣