Qendra e Kirurgjisë Estetike Avicenna

Të gjitha rreth kirurgjisë estetike

 

 

 

Ne t”ju thërrasim

A nuk po ju duken gjinjët sipas dëshirës tuaj?

Estetika e gjinjëve

 • Rritja e gjinjëve
 • Zvoglimi i gjinjëve
 • Drejtimi i gjinjëve
 • Korigjimi i asimetrisë së gjinjëve
 • Korigjimi i gjinjëve
 • Gjinekomastia

Me kirurgjinë estetike të hundës realizoni hundën e ëndrrave tuaj

Estetika e hundës

 • Estetika e hundës
 • Operacioni i hundës së mbyllur

A nuk ju bën të lumtur forma e trupit tuaj?

Estetika e trupit

 • Tërheqja e barkut
 • Tërheqja e krahut / këmbës
 • Liposuction – heqja e yndyrës
 • Injektimi i yndyrës
 • Ngritje të prapanicës
 • Vazhinoplasti – estetika gjenitale
 • Femirenew – estetika gjenitale

A do të dëshironit të keni tipare të reja dhe mbresëlënëse të fytyrës tuaj?

Estetika e fytyrës

 • Tërheqje e fytyrës
 • Tërheqja e qafës
 • Estetika e veshëve
 • Estetika e buzëve
 • Estetika e kapakut të syve
 • Tërheqja e ballit
 • Ngritja e vetullave

Qendra e mbjelljes së flokëve Avicenna

Qendra e mbipeshës Obezite

Avicenna International Hospital Video Cover

KUSH JEMI NE?

Në kirurgjinë estetike
Përvoja 25 vjeqare

Për estetik dhe shëndet Avicenna

Prej themelimit të spitaleve Avicenna në vitin 1992 drei në ditët e sotit jemi një prej institucioneve më themelore shëndetësore në Turqi që shërbimet tona i ofrojmë në 4 spitale në Stanboll .

4 spitale
Mbi 300 të punësuar
Mbi 150 mij pacientë
Më tepër se 500 mij operacione

Qendra e thirrjeve

Operacioni estetik në qendër të Stanbollit

Përvoja 26 vjeqare në shëndetësi

Kujdes dhe shërbim të nivelit të lartë

VIP shërbime të transferimeve

Assoc. Prof. Dr. Emre Guvercin

Assoc. Prof. Dr. Emre Guvercin

M.D. Asude Koksal

M.D. Asude Koksal

🇹🇷 المستشفى الأكثر ترجيحاً في تركيا لمتحدثي اللغة العربية في عام ٢٠٢٣