Qendra e Kirurgjisë Estetike Avicenna

Të gjitha rreth kirurgjisë estetike

Ne t”ju thërrasim  A nuk po ju duken gjinjët sipas dëshirës tuaj?

  Estetika e gjinjëve

  • Rritja e gjinjëve
  • Zvoglimi i gjinjëve
  • Drejtimi i gjinjëve
  • Korigjimi i asimetrisë së gjinjëve
  • Korigjimi i gjinjëve
  • Gjinekomastia

  Me kirurgjinë estetike të hundës realizoni hundën e ëndrrave tuaj

  Estetika e hundës

  • Estetika e hundës
  • Operacioni i hundës së mbyllur

  A nuk ju bën të lumtur forma e trupit tuaj?

  Estetika e trupit

  • Tërheqja e barkut
  • Tërheqja e krahut / këmbës
  • Liposuction – heqja e yndyrës
  • Injektimi i yndyrës
  • Ngritje të prapanicës
  • Vazhinoplasti – estetika gjenitale
  • Femirenew – estetika gjenitale

  A do të dëshironit të keni tipare të reja dhe mbresëlënëse të fytyrës tuaj?

  Estetika e fytyrës

  • Tërheqje e fytyrës
  • Tërheqja e qafës
  • Estetika e veshëve
  • Estetika e buzëve
  • Estetika e kapakut të syve
  • Tërheqja e ballit
  • Ngritja e vetullave

  Qendra e mbjelljes së flokëve Avicenna

  Qendra e mbipeshës Obezite

  Avicenna International Hospital - Video Cover

  KUSH JEMI NE?

  Në kirurgjinë estetike
  Përvoja 25 vjeqare

  Për estetik dhe shëndet Avicenna

  Prej themelimit të spitaleve Avicenna në vitin 1992 drei në ditët e sotit jemi një prej institucioneve më themelore shëndetësore në Turqi që shërbimet tona i ofrojmë në 4 spitale në Stanboll .

  4 spitale
  Mbi 300 të punësuar
  Mbi 150 mij pacientë
  Më tepër se 500 mij operacione

  Qendra e thirrjeve

  Operacioni estetik në qendër të Stanbollit

  Përvoja 26 vjeqare në shëndetësi

  Kujdes dhe shërbim të nivelit të lartë

  VIP shërbime të transferimeve

  Whatsapp +90 542 631 9423