Spitali Avicenna Qendra e mbjelljes së flokëve

Pamje natyrale

Flokë të shëndetshëm

Me teknika shumë të avancuara dhe staf profesional ju do të bëheni me flokë gjatë gjithë jetës

Bëhuni me flokë të përjetshëm

Saç Ekimi Banner - 1

 

Hastane

Përvoja 25 vjeqare

Siguria e mbjelljes së flokëve në spitale dhe salla sterile të operacioneve

 

Doktor icon

Ekipe prifesionale

Kirurg, mjekë dhe personeli shëndetësorë profesionel dhe me përvojë

 

Kalite icon

Kualiteti Avicenna

Gjitha llojet e teknikës së mbjelljes së flokëve kryhen me mjete teknologjike më moderne.

Avicenna International Hospital Video Cover

MBJELLJA E FLOKËVE

Arsyet e ramjes së flokëve mund të jenë të natyrës hormonale, gjenetike dhe të moshës

Në esencë , shqetësim është se kjo është më e shprehur tek meshkujt se tek femrat

Humbja e vetbesimit tek njeëzit mund të jetë shkaktare e problemeve psikologjike

Përsosja e teknikave të mbjelljes së flokëve në kohë të fundit ka rezultuar me rezultate të kënaqshme duke sigurur përsëri pamje natyrale tek personat.

Ka siguruar pamjen e sërishme natyrale të personave

Tik icon

REZULTATE TË QËNDRUESHME

Me teknikat e ekzekutimit të mjelljes së flokëve ne qendrën e mbjelljes së flokëve Avicenna, ju do të keni flokë që do tju përcjellin gjatë gjithë jetës.

Tik icon

PAMJE NATYRALE

Flokët e mbjellura ju sigurojne 100 % pamje natyrale

Tik icon

CMIME TË VOLITSHME

Me politikat tona të cmimeve të arsyeshme , ju nuk keni nevojë të jeni të pasur me qëllim të shartimit maksimal të mbjelljes së flokëve

PSE AVICENNA

  • 100 % kënaqësia e pacientit
    Qendra e mbjelljes së flokëve Avicenna , gjithë pacientët me flokë të mbjellura i pajis me Certifikata të garancionit të përjetshëm
  • Zgjidhje e përshtatshme sipas nevojës
    Duke mos bërë dallim në meshkuj dhe femra jemi duke bërë mbjellje të flokëve për gjitha moshat
  • Me pacientët në qendër të vëmendjes
    Ne përkujdesemi për procedurat e transferimit të pacientëve , sigurimin e hoteleve, ushqimet e tyre dhe kthimin në vendet e tyre.
Saç Ekimi Banner - 3

 

With you on every step

Raporlama

Për pacientët nga bota e jashtme , ne iu sigurojmë procedurat e rregullimit të pasaportave në shërbimet konsulare në Turqi, transportin urban dhe informacione në gjuhëne tyre amtare.

 

VIP TRANSFERIMI

VIP Transfer

Pritja e pacientëve në aeroport, akomodimi në hotel dhe përcjellja deri në spitalet Avicenna sigurohet me transportet luksoze të spitalit Avicenna

 

AKOMODIMI

Konaklama

Sa i përket akomodimit mos keni fare dyshime. Që të gjitha ne iu sigurojmë. Ne iu sigurojmë hotele luksoze përfshirë edhe mëngjezin shumë afër spitalit.

KOMENTET NGA QENDRA PËR MBJELLJE TË FLOKËVE AVICENNA

në kirurgjinë dhe mjeksinë estetike , 25 vjet përvojë pune.

PËR SHËNDET DHE ESTETIK AVICENNA

Prej themelimit të spitaleve Avicenna në vitin 1992 drei në ditët e sotit jemi një prej institucioneve më themelore shëndetësore në Turqi që shërbimet tona i ofrojmë në 4 spitale në Stanboll.

4 spitale
Mbi 300 të punësuar
150 mij pacientë
Mbi 500 mij trajtime

Avicenna Hastanesi - Yılın Sağlık Markası Ödülü

Ju mund të merrni kosultë paraprake dhe termine mjekësore pa pagesë

Cili është mendimi i juaj ?

Mos hezitoni të na kontaktoni

Kemi kënaqësinë që lidhur me mbjelljen e flokëve tju ndihmojmë në cdo fushë

Saç Ekimi Banner - 5

🇹🇷 المستشفى الأكثر ترجيحاً في تركيا لمتحدثي اللغة العربية في عام ٢٠٢٣