Profesor i asociuar Nimet Dortcan

Neurologji
Assoc. Prof. Nimet Dortcan

Dr.Nimet Dörtcan u diplomua në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Marmara në vitin 1991-1998. Pasi mori Specializimin e Neurologjisë në Stamboll në vitin 2004, ajo punoi vullnetarisht në Laboratorët EMG dhe EEG të Departamentit të Neurologjisë në Universitetin e Stambollit për një vit. Menjëherë mëpas (midis viteve 2005 dhe 2008), ajo përfundoi Programin Master Neurofiziologji Klinike në Universitetin e Stambollit DETAE. Ajo mori titullin specialist e Neurofiziologjisë Klinike në vitin 2012 dhe Profesor i Asociuar i Neurologjisë në vitin 2017. Ka punuar si Asistente Profesor në vitin 2014 dhe Profesore e Asociuar në vitin 2018 në Departamentin e Neurofiziologjisë në Shkollën Profesionale të Shkencave të Shëndetit të Universitetit Bilgi të Stambollit ku dhe ende punon si anëtare e fakultetit. Midis viteve 2009 dhe 2018, ajo punoi si shefe e Laboratorit Neurofiziologjik të Spitalit të Trajnimit dhe Hulumtimit Fatih Sultan Mehmet dhem gjatë vitit 2016 në klinikën e saj në Nişantaşı. Që nga marsi I vitit 2019 ajo punon si Specialiste e Neurologjisë dhe Neurofiziologjisë Klinike në Spitalin Avicenna Ataşehir. Dr. Nimet Dörtcan është anëtare e Shoqatës Turke të Neurologjisë, Shoqatës për Luftimin e Epilepsisë, Shoqatës Klinike të Neurofiziologjisë EEG-EMG dhe Shoqatës Turke të Mjekësisë së Gjumit dhe merr pjesë aktive në këto shoqata dhe ndjek nga afër zhvillimet në fushën e Neurofiziologjisë Klinike.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

🇹🇷 المستشفى الأكثر ترجيحاً في تركيا لمتحدثي اللغة العربية في عام ٢٠٢٣