Profesor i Asociuar Barış Naiboğlu

ORL
Assoc. Prof. Baris Naiboglu

Ka lindur në vitin 1974 në qytetin Kam diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Marmara në vitin 1998. Në vitin 2002 kam përfunduar stazhin e asistentit në Spitalin për Studime dhe Hulumtime të spitalit Numune Haydarpaşa, Klinika e Sëmundjeve të Hundës, Veshit dhe Fytit. Pas përfundimit të shërbimit ushtarak, në Spitalin Ushtarak Malatya, si specialist i sëmundjeve të ORL,në vitin 2004 fillova të punoj si asistent kryesor në Spitalin e Trajnimit dhe Kërkimit Numune Haydarpaşa, në Klinikën e Sëmundjeve të Hundës, Veshit dhe Fytit. Në vitin 2010, isha vëzhgues në Universitetin Shtetëror të Ohajos, Qendrën Mjekësore të Wexner-it. Në vitin 2011, mora titullin profesor i asociuar i sëmundjeve të ORL. Kam punuar për shumë vite si oficer administrativ dhe trajnues klinik në Spitalin e Trajnimit dhe Kërkimit Numune Haydarpaşa, Klinikën e Sëmundjeve të Hundës , Veshit dhe Fytit. Pas punës në shumë spitale të ndryshme private, unë jam duke punuar në Spitalin Avicenna Ataşehir që nga viti 2021. Unë jam i interesuar për të gjitha llojet e operacioneve të ENT (rinoplastika, devijimi i septumit, polipet e hundës dhe sinusiti, bajamet dhe adenoidet, aplikimi i tubit të ventilimit të veshit dhe operacionet korrigjuese të daulles së veshit dhe dëgjimi, tumoret beninje të kokës dhe qafës dhe operacionet e kancerit). Përveç operacioneve, marrja mendsh (marramendje) dhe sëmundjet alergjike janë fushat e interest të profesorit të nderuar. Ka shumë punime me kërkime shkencore të botuar në revista me reputacion të kombëtarë dhe ndërkombëtarë .Është i martuar dhe ka 2 fëmijë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

🇹🇷 المستشفى الأكثر ترجيحاً في تركيا لمتحدثي اللغة العربية في عام ٢٠٢٣