Spitalet e Avicenna Mjekët e Kirurgjia e përgjithshme

Home / Gjitha departamentët dhe mjekët / Spitalet e Avicenna Mjekët e Kirurgjia e përgjithshme

🇹🇷 المستشفى الأكثر ترجيحاً في تركيا لمتحدثي اللغة العربية في عام ٢٠٢٣